Receptek

Desszertek

Paleolit piskóta csoki öntettel

Paleolit piskóta csoki öntettel
Hozzávalók

Tésztához:

· 6 db tojás

· Pici só, vagy citromlé

· 2 púpozott evőkanál napraforgóbél liszt

· 2 evőkanál Biopont szőlőmagliszt

· Késhegynyi szódabikarbóna

· Stevia

· Porcukor – a díszítéshez

csoki öntethez:

· 2 dl Biopont rizsital

· 2 evőkanál Biopont kakaóport,

· 1 evőkanál kakaóvaj,

 

Elkészítés

A piskótához az összes hozzávalót összedolgozzuk, majd sütőpapírral kibélelt, kikent tepsiben 180 fokra előmelegített sütőben kisütjük.

Az öntethez felmelegítjük a rizsitalt, beleszórjuk a kakaóport, hozzáadjuk a kakaóvajat és steviával édesítjük.

Ha kihűlt a piskóta meglocsolhatjuk a csokiöntetünkkel.