Receptek
Desszertek
Paleolit piskóta csoki öntettel
Hozzávalók
Tésztához:
· 6 db tojás
· Pici só, vagy citromlé
· 2 púpozott evőkanál napraforgóbél liszt
· 2 evőkanál Biopont szőlőmagliszt
· Késhegynyi szódabikarbóna
· Stevia
· Porcukor – a díszítéshez
csoki öntethez:
· 2 dl Biopont rizsital
· 2 evőkanál Biopont kakaóport,
· 1 evőkanál kakaóvaj,
Elkészítés
A piskótához az összes hozzávalót összedolgozzuk, majd sütőpapírral kibélelt, kikent tepsiben 180 fokra előmelegített sütőben kisütjük.
Az öntethez felmelegítjük a rizsitalt, beleszórjuk a kakaóport, hozzáadjuk a kakaóvajat és steviával édesítjük.
Ha kihűlt a piskóta meglocsolhatjuk a csokiöntetünkkel.
Ajánlott termékek