Jelenlegi hely

Desszertek

Jelenlegi hely

Csokis amarántszelet

Hozzávalók

Csokis amarántszelet

· 25 dkg Biopont növényi margarin,

· 15 dkg Biopont nádcukor,

· 3 ek. Biopont karobpor,

· 10 dkg Vegabond Kókusztejpor

· 1 dl tisztított, szűrt víz,

· 1ek. étkezési zselatin,

· 10 dkg pattogtatott amaránt,

· 10 dkg Biopont mazsola,

· rum ízlés szerint,

· vaníliapor

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Elkészítés

Csokis amarántszelet

Egy lábasba bemérjük a margarint, cukrot, karobot, kókusztejport, vizet,és a zselatint majd kb. 5 percig főzzük. A végén belekeverjük az amarántot és a mazsolát, rummal és vaníliaporral ízesítjük.

A masszát egy alufóliával kibélelt őzgerinc formába tesszük, és kb 10 percre a mélyhűtőbe tesszük

Dermedés után deszkára borítjuk, felszeleteljük és pattogtatott amarántban meghempergetve tálaljuk.

Jó étvágyat!