Jelenlegi hely

Őszi finomságok

Jelenlegi hely

Szőlős csirkesali tortillában

Hozzávalók

Napraforgó hidegen sajtolt olaj BIO 1 l
  • 40 dkg csirkemell filé
  • 2 dl joghurt
  • 2 ek mustár 
  • 0.5 közepes fej jégsaláta
  • 0.5 közepes db kígyóuborka
  • 2 közepes szár zeller
  • 10 dkg szőlő 
  • 2 ek Biopont olaj
  • 8 db tortilla lap
  • só ízlés szerint
  • bors ízlés szerint
5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Elkészítés

Szőlős csirkesali tortillában

A joghurtot összekeverjük a mustárral. A csirkemellet megtisztítjuk és felkockázzuk, majd kevés olajon kisütjük, közben sózzuk-borsozzuk, ezután a mustáros joghurtba keverjük. Az uborkát, a zellert és a szőlőt megmossuk és felaprítjuk. A tortilla lapokat felmelegítjük, tölcsért formálunk belőlük és megtöltjük őket.

Jó étvágyat!