Jelenlegi hely

Őszi finomságok

Jelenlegi hely

Avokádós tonhalsali

Hozzávalók

Nádcukor BIO 500 g
  • 4 db tojás
  • 4 ek limelé
  • só ízlés szerint
  • bors ízlés szerint
  • 1 csipet Biopont nádcukor
  • 3 ek Biopont napraforgó olaj
  • 280 g tonhalkonzerv
  • 120 g madársaláta
  • 0.5 közepes db jégsaláta
  • 4 közepes db paradicsom
  • 2 közepes db avokádó
  • 1 közepes db lilahagyma
5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Elkészítés

Avokádós tonhalsali

A tojásokat megfőzzük, majd hagyjuk kihűlni. A lime levét sóval, borssal, cukorral és olajjal keverjük el. A tojásokat meghámozzuk és felvágjuk. A halakat leszűrjük. A salátákat megmossuk és felaprítjuk. A paradicsommal is ugyanezt tesszük. Az avokádókat kettévágjuk , a magokat eltávolítjuk, majd a húst kiemeljük a héjából és felkockázzuk. A hagymát megpucoljuk és apróra vágjuk. Az összetevőket összekeverjük és a félbevágott avokádók héjában tálaljuk.

Jó étvágyat!