Lélekpont - teljesség útján

SZERELMI ILLATVARÁZS NŐKNEK

Emberemlékezet óta a szerelem és a csábítás művészetének elengedhetetlen része az illatok és az illatokkal való könnyed játék.

Emberemlékezet óta a szerelem és a csábítás művészetének elengedhetetlen része az illatok és az illatokkal való könnyed játék.

 

Személyes illatlenyomatunk

Minden embernek sajátos illata van, melynek segítségével jelet küld a világba. Az egyéni illat periodikusan is változik, de egy-egy érzelem hatására is markánsan átalakulhat. Szaga van a boldogságnak, a bánatnak, a fájdalomnak, a haragnak, a keserűségnek és természetesen a szerelemnek. Bármilyen parfümöt is használunk, az mindig a saját illatunkkal keveredve válik teljessé. Ezért lehetséges az, hogy ugyanaz a parfüm mindenkin egy kicsit mássá alakul.

 

Szerelemfokozó illatok

Vannak illatok, melyek megcsiklandozzák az érzékeket, fokozzák a belső tüzet és szerelemre serkentenek, mint az ylang-ylang, a rózsa, a tubarózsa, a jázmin, a fahéj, a szegfűszeg, a kardamommag, a narancsvirág, a pacsuli, a szantál, a feketebors, a cédrus, a gyömbér, a narancs, a bergamott és persze ezek finom kombinációja.

Meg akarsz hódítani egy férfit? Akkor a találkozó előtt dörzsöld be a tested az alábbi illatos sóval. Hatására puhává és bársonyossá válik a bőröd, mintha egy királyi palástot öltenél magadra.

 

Titkos illatfelhő hódításhoz

  • 1 csepp pacsuli
  • 4 csepp citrom
  • 1 csepp kardamommag
  • ½ dl      sárgabarackmag olaj
  • 2 tk       tengeri só

A fenti összetevőket keverd ki egy tálkában, majd szállj be a kádba és dörzsöld be jó alaposan a már nedves bőrödet (ne hagyd ki a lábfejed és a sarkadat sem), majd végy egy meleg zuhanyt, aztán egy hideget. Az olajat ne mosdd le szappannal! Csak zuhanyozz, majd finoman törölközz meg. Ellenállhatatlan illatod lesz! A találka előtt három csepp citrom illóolajat dörzsölj szét a tenyeredben, majd simíts át a hajadat. Így az érkezésed egy mediterrán érzetet keltő fuvallat lesz.

 

Szerelmi puha fészek nálad

Miután a szobát selyembe, bársonyba burkoltad és finoman átszűrődő fények helyszínévé varázsoltad, ideje az illatvarázsnak.

Az illatlámpába cseppents:

  • 1 csepp ylang-ylang
  • 7 csepp citrom
  • 1 csepp narancsvirág illóolajat.

 

Csodatévő parfümök

Ne feledd, a természetes illóolajokból készült parfümök csodákra képesek. Olyanok, mint a „kulcs a zárba” – pontosan tudják, hol kell megszólítani téged, hol van szükséged védelemre, oltalomra vagy esetleg bátorításra. Egy ízig-vérig természetes parfüm olyan, mint a selyem:

felveszi tested-lelked vonalát, és eggyé válik veled. Idővel megnyitja lelked ajtóit, és hozzásegít az élet legfontosabb dolgához, hogy megismerd önmagad!