Lélekpont - teljesség útján

A spirituális ébredés 10 gyakori jele

Egy olyan időszakban élünk, amikor egyre normálisabbá válik , hogy az emberek magukhoz ölelik spirituális oldalukat. Még azok az emberek is, akik általában nem használják a spiritualitás címkéjét, nyitottak az olyan fogalmakra, mint például, hogy megtalálják az életük célját, vagy bízni a saját megérzésükben.
A spirituális ébredés 10 gyakori jele

Bár egy olyan világban élünk, ahol a tudomány, a logika és az ésszerűség a legtiszteletreméltóbb, sok ember megkérdőjelezi azt az utat, ahol elmondják, hogyan éljék az életüket. Nem számít, milyen keményen igyekeznek elkerülni a kérdést, hogy "vajon ennél valami többnek kell lennie az életben?"

Egyre több ember ébred fel lelkileg, és vágyik többre, mint amennyi az anyagi világban rendelkezésére áll. A Titok című film hatalmas sikere is azt mutatja, hogy a világ készen áll, hogy átölelje az egyetemes törvényeket, és még ennél is többet akarunk.

A spiritualitás kialakulása vagy felemelkedés természetéből fakadóan kifinomult, a Spirituális Valóság finom energiája változik, mely növeli a rezgéseidet, mely hatalmas fizikai hatásokkal jár együtt. Ez is egy személyes utazás, amely egyénenként eltérő, de remélhetőleg a következő tapasztalatok hasznosak lesznek a számodra. A felemelkedés tüneteinek 10 jele, melyek a lelki ébredés során jelentkezhetnek:


1. Érzelmi hullámvasút

Meghatott állapotban találhatod magadat, és gyakrabban küszködhetsz a könnyeiddel, mint máskor. Bizonyos hírek hallatán könny szökik a szemedbe, vagy egy olyan érzés megjelenésekor, ami miatt azelőtt nem sírtál volna, ez gyakori. Észreveheted, hogy agresszív, olykor dühös vagy az emberekkel szemben. Vannak napok, amikor depressziósnak érzed magad, más napokon viszont teljes az öröm. Igazából mindenféle érzelmet átélsz, és igen, ez kimerítő, de ez egyetlen okkal történik. Maradj jelen az érzéseidben, érezd át őket teljesen, és akkor elmúlik.

2. Erősebb kapcsolat a természettel

Korábban a természethez való hozzáállásod lehetett az, hogy tudomásul vetted, hogy van, de nem igazán érdekelt. Most nagyrabecsülést érzel az egész természet, a színek és formák iránt. Elkezded üdvözölni az évszakokat, míg korábban a téltől is rettegtél. Elkezded szeretni az állatokat, melyeket korábban sohasem kedveltél. Változol, és egyre jobban elfogadod a dolgokat annak, amik.

3. Változások az energiaszinteken

Az egyik nap még a falról is visszapattansz, egy másik napon még az ágyból sem kelsz fel! Ezzel fel kell venned a ritmust, amennyire csak lehet. Alvás, pihenés vagy nyugalom egy rosszabb napon, és együtt áramlás az energiákkal a jó napokon. Próbáld ki, és egyél egészségesen, és próbálj meg ezen nem stresszelni vagy emiatt bűntudatot érezni, akkor stabilizálódni fog.

4. Egy érzés, hogy valami megváltozott benned

Egyszerűen másképp érzel, talán nem nézel ki másképp, de tudod, hogy belül valami megváltozott. A régi módszerek kezdenek elmaradni az útszélen, és az igazi éned elkezd kialakulni.

5. A visszatérő minták vagy kapcsolatok hirtelen tudatossá válnak

Lehet, hogy az életedet a régi minták szerint éled évtizedek óta, de ennek hirtelen tudatára ébredsz. Talán észreveszed, hogy mindent tönkreteszel amit létrehozol, mindig az elérhetetlen kapcsolatokat keresed, vagy mindig a függő embereket vonzod magadhoz – a lista végtelen. Nagyszerű, hogy ez tudomásodra jutott, mivel ez az első lépés, hogy ezeket megszüntesd.

6. Ételintolerancia, allergia és sóvárgás

Ahogy egyre érzékenyebbé válsz az energiákra, a szervezeted elkezdhet reagálni az ételekre, melyeket általában elfogyasztasz, és/vagy elkezdhetsz valami más után vágyódni. Az intolerancia és az allergia nem lehet tartós, ezért távolítsd el az étrendedből egy pár hónapra, és aztán próbáld újra. A sóvárgás jelezheti, hogy a szervezetednek szüksége van valamire, ezért bízz meg a tested jelzésében, és tudd meg, hogy valójában mit igényel.

7. Vágy, hogy "megtaláld önmagad", hogy változtass a társadalmi kötődéseiden, viselkedéseden, munkádon stb.

Az anyagi szükségleteidet már ismered, de most valami többre vágysz. Talán elkedheted kérdezni magadtól, hogy ki is vagy valójában, és elkezded látni, hogy a jelenlegi életed nem volt tudatos választás, hanem inkább egy melléktermék. Mielőtt tudatosan vagy képes választani, úgy érezheted, hogy elkezdesz megszabadulni a szükségtelen rétegektől, hogy újra kapcsolatba kerülhess az éneddel, a spirituális önvalóddal.


8. A véletlenek előfordulásának növekedése

Ismertebb nevén szinkronicitás, előnyösebb emberek és jótékony körülmények kezdenek megjelenni, pontosan olyanok, amilyenekre szükséged van. A kérdésekre a válaszok jelek és üzenetek formájában kezdenek feltárulni. A szinkronicitás annak a jele, hogy a helyes úton vagy, és hogy tisztában vagy azzal, hogy ezek a csodák megtörténnek körülötted. Minél többet veszel észre és veszel figyelembe, annál több elismerés jelenik meg, melyek iránymutatást adnak a számodra.

9. Gyorsabb megnyilvánulások

A spirituális ébredés növeli a rezgésedet, ez magával hozza az elzáródások felszabadulását, mely lehetővé teszi a bőség áramlását. Összhangban lenni egy magasabb rezgéssel gyorsabb és kedvezőbb megnyilvánulásokat eredményez, melyeket önmagad hozol létre. Tisztában lenni a gondolataiddal azt eredményezi, hogy azt kapod, amit igazán akarsz, vagy amire a legjobban szükséged van.

10. Változás az olvasmányaidban, hobbidban stb.

Jobb irányba változol, egy mélyebb beteljesedés és egy életcél felé tartasz. Ahogy különböző módokat találsz, hogy eltöltsd az időt, talán nem élvezel bizonyos dolgokat, melyeket már oly sokszor megtettél. Ez rendben van, újfajta időtöltések fognak érdekelni, csak légy nyitott arra, hogy mit kínál fel számodra az utazás.

Változás és növekedés zajlik, a tapasztalt kellemetlenséget csak fokozza, ha ellenállsz. Tudd, hogy minden pontosan úgy van, ahogy lennie kell, és a növekedés emberi tapasztalatát éled, hát engedd el, és haladj vele. Amikor lecsapnak a kellemetlen érzések, kérdezd meg magadtól, hogy hol és mi az ami ellenáll, és engedd el. Azt mondják, hogy a hajnal előtt a legnagyobb a sötétség, csak tudd, hogy ez a jó.

Forrás netextra.hu