Receptek
❄ Közeleg a Tél! ❄
Házi mandulás- kókuszos szaloncukor
Hozzávalók
- 50 dkg Biopont mazsola
- 20 dkg darált mandula
- 10 dkg Biopont kókuszreszelék
- 2 db citrom reszelt héja
- 1 csipet Biopont őrölt fahéj
- 5 dkg Biopont Kókuszvirág szirup
- Vivani étcsokoládé
Elkészítés
A mazsolát leforrázzuk, és kb 5 percig hagyjuk ázni. Amíg a mazsola fürdőzik, összekeverjük a mandulát, a citromhéjat, a fahéjat és a kókuszreszeléket. Leszűrjük a mazsolát és hozzáadjuk a keverékhez, majd hozzáöntjük a kókuszvirág szirupot is. Az egészet összedolgozzuk egy robotgéppel. A kész masszából hosszúkás formákat gyúrunk, majd megolvasztjuk az étcsokoládét és meghempergetjük benne a töltelékeket.
Ezután becsomagoljuk őket, és már mehetnek is a fára! :)