Eileen Caddy: Nyisd meg lelked ajtaját

Könyves - pont

Eileen Caddy: Nyisd meg lelked ajtaját

Több mint negyven év telt el azóta, hogy Eileen Caddy, a skóciai Findhorn Community egyik alapítója először hallotta meg lelkének „nyugodt, lágy hangját”.

Több mint negyven év telt el azóta, hogy Eileen Caddy, a skóciai Findhorn Community egyik alapítója először hallotta meg lelkének „nyugodt, lágy hangját”. E belső, lelki forrásból – a mindannyiunkban ott lakozó Istentől – származó személyes útmutatásokból összeállított kis kötet az év minden napjára ad egy-egy lelki sugalmazású, gyakorlati üzenetet annak reményében, hogy az egyszerű tanítások segítségével mindenki megtalálja saját hitét, lelki kiteljesedését és belső békéjét.

„Ez a könyv lelki, szellemi értékeinkről, vagyis a szeretetről, örömrő, békéről, halálról és a harmóniáról szól. A kötetben újra és újra felbukkannak ezek az értékek, és más témákkal együtt végigvonulnak a könyv lapjain. Eileen útmutatásának szavaival élve: Lépésről lépésre, finom tapintattal és nagy szeretettel haladok egyre tovább, eközben szüntelenül felhívom figyelmedet az élet igazán fontos dolgaira, amíg ezek végül valódi részeiddé nem válnak, és benned továbbélve és munkálva otthonra nem találnak lelkedben.” David Earl Platts, a kötet szerkesztője

A könyről részletesebb információ itt található.