Receptek
❄ Közeleg a Tél! ❄
Fenyőmagos karfiol
Hozzávalók
- 3 dkg fenyőmag
- 3 evőkanál Biopont teljes kiőrlésű tönkölybúzaliszt
- 15 dkg burgonya
- 30 dkg karfiol
- 3 evőkanál Biopont napraforgóolaj
- Biopont ételízesítő
- őrölt bors
Elkészítés
A megmosott és megtisztított zöldségeket apróra vágjuk, majd kicsi vízen 15 percig dinszteljük, és hozzáadjuk a fenyőmagot. Ezután fűszerezzük, és robotgéppel pépesítsük a zöldségeket, végül adjuk hozzá a lisztet. Helyezzük a sütőpapírt a tepsibe, majd rakjuk rá a desszertgyűrűket és végül tegyük bele a masszát a formákba. Előmelegített sütőben, 180 fokon 15 percig sütjük. Tetszés szerint kínáljük.
Ajánlott termékek