A jóga-neti kézikönyve

Könyves - pont

A jóga-neti kézikönyve

Az orröblítés a házipatika egyik kevéssé ismert, ám igen hatékony eszköze, mellyel évszázadok óta sikeresen kezelik az olyan makacs problémákat, mint például az orrdugulás, a szénanátha, az asztma vagy az allergiás panaszok. Eredete az ősi Indiába vezethető vissza, ahol számos tisztító technikát fejlesztettek ki a jógára való felkészüléshez.

Az orröblítés a házipatika egyik kevéssé ismert, ám igen hatékony eszköze, mellyel évszázadok óta sikeresen kezelik az olyan makacs problémákat, mint például az orrdugulás, a szénanátha, az asztma vagy az allergiás panaszok. Eredete az ősi Indiába vezethető vissza, ahol számos tisztító technikát fejlesztettek ki a jógára való felkészüléshez. Az orröblítés hagyománya igen egyszerű, ám felettébb hatékony eljárás, mely csodálatos rendszerbe foglalva egyesíti magában a só és a víz gyógyító erejét, megnyitva az utat az elsősorban a légzés útján felvett prána – a kozmikus életerő – előtt. Ebből a könyvből nem csak az orröblítés különböző technikáiról tudhatsz meg mindent, de betekintést nyerhetsz a jógikus életmód rejtelmeibe is.

„Tiszta szívemből ajánlom e könyvet, amely az általam évek óta széles körben alkalmazott és javasolt orrmosást mutatja be. Áttekinthető, gyakorlati útmutatót kap az olvasó, mely hozzásegíti, hogy ezen módszer a mindennapi egészségmegőrzés eszközévé váljon.” dr. Neuwirth Tamás, fül-orr-gégész szakorvos.

A könyvről részletesebb információ itt található.