Karcsúsító EFT - Kopogtató módszerrel a fogyásért

Könyves - pont

Karcsúsító EFT - Kopogtató módszerrel a fogyásért

Megszabadulnál fölös kilóidtól, de úgy érzed, rajtad semmi sem segít? A létező összes csodamódszert kipróbáltad, és egy deka sem ment le?

Megszabadulnál fölös kilóidtól, de úgy érzed, rajtad semmi sem segít? A létező összes csodamódszert kipróbáltad, és egy deka sem ment le? Igazi csődtömeg vagy, méghozzá nem is kicsi? Most egy olyan módszert ajánlunk, amellyel nemcsak a nem kívánt kilóknak mondhatsz búcsút, de elfelejtheted a szüntelen sóvárgást, a szorongást és önmagad hibáztatását is. Ez a könyv ugyanis nem a hagyományos értelemben vett fogyókúrás könyv. Nem pusztán a tünetet, a túlsúlyt igyekszik orvosolni, hanem annak mélyben rejlő okait kutatja, és ezek feloldását tűzi ki célul.

Ez a módszer az EFT, az érzelmi felszabadítás technikája, vagyis a kopogtató módszer, amelynek eredményeképpen mind a túlsúlynak, mind pedig a fogyókúrázást övező stressznek véget vethetsz – önsanyargatás vagy kimerítő sportolás nélkül.

Jessica Ortner célja, hogy segítsen túljutni a testünkkel, az ételekkel, a fogyókúrákkal és a testmozgással kapcsolatos tévhiteinken, hogy képesek legyünk testalkatunkkal együtt szeretettel elfogadni önmagunkat.

 

A könyvről részletesebb információ itt található!