Receptek
Főételek
Serpenyős libacomb
Hozzávalók
· 5 db libacomb,
· köménymag,
· só,
· 10 dkg Biopont rizsliszt
· 15 dkg növényi margarin,
· 15 dkg vöröshagyma,
· 2 kg burgonya,
· 25 dkg zöldpaprika,
· 12 dkg paradicsom
Elkészítés
A húst megtisztítjuk. A libacombokat elősütjük úgy, hogy a bőrüket behasogatjuk, besózzuk. Egy edényben a margarinnal pörköltalapot készítünk. Felöntjük vízzel, belehelyezzük a combokat, majd lefedjük és kis lángon pároljuk, miközben többször megfordítjuk , hogy egyenletesen párolódjanak. Félpuha állapotban hozzáadjuk a cikkekre vágott paprikát, paradicsomot és krumplit. Annyi vizet öntünk rá, hogy éppen ellepje. Továbbra is fedő alatt hagyjuk, míg teljesen megpuhul.