Serpenyős libacomb

Receptek

Főételek

Serpenyős libacomb

Serpenyős libacomb
Hozzávalók

· 5 db libacomb,

· köménymag,

· só,

· 10 dkg Biopont rizsliszt

· 15 dkg növényi margarin,

· 15 dkg vöröshagyma,

· 2 kg burgonya,

· 25 dkg zöldpaprika,

· 12 dkg paradicsom

Elkészítés

A húst megtisztítjuk. A libacombokat elősütjük úgy, hogy a bőrüket behasogatjuk, besózzuk. Egy edényben a margarinnal pörköltalapot készítünk. Felöntjük vízzel, belehelyezzük a combokat, majd lefedjük és kis lángon pároljuk, miközben többször megfordítjuk , hogy egyenletesen párolódjanak. Félpuha állapotban hozzáadjuk a cikkekre vágott paprikát, paradicsomot és krumplit. Annyi vizet öntünk rá, hogy éppen ellepje. Továbbra is fedő alatt hagyjuk, míg teljesen megpuhul.