Receptek
Desszertek
Fahéjas-diós ischler
Hozzávalók
- 20 dkg margarin
- 20 dkg Biopont finomliszt
- 10 dkg porcukor
- 10 dkg darált dió
- 1 db tojás
- Biopont fahéj ízlés szerint
- 1 ek reszelt citromhéj
- 1 csipet só
- 10 dkg lekvár
- 10 dkg csokoládé
Elkészítés
Az összes hozzávalót összedolgozzuk a csoki és a lekvár kivételével. 1 órára hűtőbe tesszük pihenni. Ezután vékonyra nyújtjuk és korongokat szaggatunk belőle. Kb. 8-10 percig 220 fokra előmelegített sütőben sütjük.
Hamara odakapnak, ezért legyünk óvatosak! A kész korongokat lekvárral összeragasztjuk.
Ha kihűlt, bevonjuk a csokival ( a csokit előzőleg vízgőz fölött megolvasztjuk)
Ajánlott termékek