Mandala

Engedd, hogy meghívjanak az illatok, az ízek és a színek egy különleges felfedezőútra!

Ősi és modern tudás találkozik ezekben a tea keverékekben. A keleti ayurvéda tudománya, ami a fűszerek magas rezgését használja és a hagyományos gyógyfüvek ereje egyesül a Mandala teakeverékeiben. Teáinkat különleges tudatossággal szinergikus rendszerben állítottuk össze, hogy olyan élményt adhassunk, amelyet ezek a növények így együtt, mint egy szimfóniát tudnak közvetíteni testünknek és lelkünknek!

Fedezd fel a megújult külsejű Mandala teák közül melyik a leginkább személyiségedhez illő! A természetes vaníliával készült Rooibos Vanilla, a pihentető Night Flight, a kellemesen szívderítő Moonlight, az erőteljes Purifier Gold, a természetközeli Evergreen, nyugalmat árasztó Harmony, netán a frissítően energikus Solar Energy ? Elkészítési javaslat: Egy teafiltert forrázz le 2,5 dl forró vízzel, várj 5-7 percet és már fogyaszthatod is.


HU-ÖKO-01

Cégünk ökológiai gazdaságból származó, természetes élelmiszereit nem csak a tudatosan táplálkozók szeretik. Kínálatunkban széles körben talál egészséges bio- és natúr termékeket.