Gluténmentes sóspálcika (dekor-sós) BIO 45g

Gluten free salty sticks, organic 45 g

5
Average: 5 (3 votes)

Te is odavagy a ropiért? Mit szólnál, ha azt mondanánk, hogy a Biopont kínálatában már gluténmentes változatot is találsz? A gluténérzékenység manapság egyre jobban terjed és nehéz olyan rágcsálnivalót találni, ami belefér az étrendbe, mégis finom. Fontosnak tartjuk, hogy a szigorú diétát követők számára is elérhetővé váljanak az igazán ízletes csemegék, mint amilyen ez a sós pálcika is! Külsejét sóval ízesítettük, így aki a sósabb ízeket szereti, az sem fog csalódni benne!

Fő összetevői a rizs-, kukorica- és kölesliszt.

A rizsliszt foszfort, vasat és magnéziumot tartalmaz. Szervezeted számára hasznos szénhidrátok, növényi rostok, B1, valamint B2 vitaminok, esszenciális aminosavak és fehérjék szintén megtalálhatóak benne.

A kukoricaliszt egy gluténmentes lisztfajta. Nagy mennyiségben található benne fehérje, B-, C-, E-vitamin, magnézium, réz, cink, vas, kálium, illetve kalcium is.

A kölesliszt jelentős mennyiségű kovasavat tartalmaz, továbbá fluort, ként, foszfort, vasat, magnéziumot, káliumot és cinket is találhatsz benne.

Kóstold meg ezt a mennyei ropogós újdonságot és biztosan ez lesz az új kedvenced!

Average nutritional value in 100g

Energy 1.566 kJ / 371.0 KCAL
Fat 8.6 g
-of which saturated fatty acids 0.9 g
Carbohydrate 71.0 g
-of which sugars 8.2 g
Salt 4.10 g
Protein 2.0 g
Allergen warning NO
Data on healthy lifestyle *Ingredients from controlled organic farming.
Legislation Controlled by Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. HU-ÖKO-01
Ingredients starch* (corn*, potato*), water, flour* (rice*, corn*, millet*), rice syrup*, sunflower oil*, sea salt, cane sugar*, psyllium seed husks*, emulsifier (sunflower lecithin), thickener /vegetable cellulose derivates (sodium carboxymethyl cellulose), yeast extract, raising agents (sodium-hydrogen-carbonate, ammonium-hydrogen-carbonate), acidity regulator (sodium-hydroxide).
Information about usage After opening it is ready to consum.
Storage conditions Keep in a dry and cool place!
Recycling info PE sachet. It can be recycled as plastic.
Consumerunit price 4331 Ft + VAT / Kg