Jelenlegi hely

Hír - pont

A méz – természetes megoldás a bakteriális fertőzések ellen
A méznek megvan az a különleges tulajdonsága, hogy több szinten képes harcolni a fertőzés ellen, megnehezítve a baktériumok dolgát. „Kombinálja a harci eszközöket, beveti a hidrogén-peroxidot, a savasságot, az ozmotikus hatást, a magas cukortartalmat és a polifenolokat – ezek mind képesek elpusztítani a bakteriális sejteket.”
2017-ben Essen a legkörnyezettudatosabbnak ítélt európai város!
A németországi Essen városa veszi át egy évre az Európa zöld fővárosa címet Ljubljanától - jelentette be az Európai Bizottság pénteken.
Fontos a kötelező tápértékjelölés
Az egészségtudatos táplálkozás egyre jobban terjed a világon és Magyarországon is, egyre többen számolják az élelmiszerek energiatartalmát, ezért fontos a kötelező tápértékjelölés december közepi bevezetése

Lélek - pont

ENERGIKUS NAPKEZDET
„A földön élő 700.000 élőlény faj közül csak az ember fogyaszt főtt ételt. A természet szerint neki is csak nyers ételekkel kellene táplálkoznia. Kollath Werner német orvos és táplálkozástudós felfedezte, hogy miként lehet a teljes értékű táplálékot előállítani.
A KÉPZELET TEREMTŐ EREJE
"Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, igazad lesz.”
ÉP TESTBEN ÉP LÉLEK
Nap mint nap látnak napvilágot a hazai egészségügyi helyzet állapotát igazoló, egyre aggasztóbb statisztikák. A legfrissebb sok szempontból is elgondolkodtató. Hazánkban a 15 éven felüliek közel 70%-a egyáltalán nem mozog, sportol, nem végez semmilyen fizikai aktivitást. Ez pedig az egészségi állapotot is jelentősen befolyásolja. Az egészséges, tudatos életmódnak elmaradhatatlan része a rendszeres mozgás, mely a testet-lelket-szellemet egyaránt harmonizálja.

Élmény & Program - pont

GyereKi! Fesztivál
A Biopont standon is várunk mindenkit sok sok szeretettel!

Everness Fesztivál 2017 - ALSÓÖRSÖN a tudatosság ünnepe

 

A növényi ételek ünnepe

Eseménynaptár

h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
október 2017
 

Könyves - pont

Osztalékból szabadon
Épp, hogy kijössz a nehezen megkeresett havi fizetésedből? Aggodalommal tekintesz a jövőbe? Azt hiszed, az anyagi függetlenség számodra csak elérhetetlen álom? Hidd el, nem a pénz a valódi akadály!
Mély forrás
Mi köti össze az asztrológiát a mesék világával? Hogyan tudjuk hasznosítani ezt a kapcsolatot egyéni fejlődésünkben, saját életutunkon?
Drágakő-akupresszúra
A drágakőrudak a csúcsukban gyűjtik össze az energiát, ez minden kőnél eltérő hatású. Vásárlásnál ügyelni kell a arra, hogy a kő egyik vége hegyes, a másik tompa legyen és meg kell győződni a kő eredetiségéről.
Coaching kézikönyv
A professzionális coaching olyan szakmai kapcsolat, amely abban segíti az ügyfelet, hogy kiemelkedő eredményeket érjen el akár a magánéletében, akár a munkájában, vagy a szervezetben, ahol dolgozik.

Ellenőrzött

Cégünk ökológiai gazdaságból származó, természetes élelmiszereit nem csak a tudatosan táplálkozók szeretik. Kínálatunkban széles körben talál egészséges bio- és natúr termékeket.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Táplálkozási tanácsok és különleges ajánlatok a Bioponttól!

Az Ön keresztneve:*
Az Ön e-mail címe:*