Jelenlegi hely

Hír - pont

Sóból se sokat, se keveset!
Az orvosok eddig arra figyelmeztettek, hogy a túl sok só fogyasztása árt az egészségnek, szívbetegséget okozhat. A McMaster Egyetem legújabb kutatása viszont arra a következtésre jutott, hogy mind a túl magas, mind a túl alacsony sófogyasztás szív és érrendszeri komplikációkat okozhat a szívbetegeknél.
Anyai gondoskodással az agy fejlődéséért
Az emlősök agyfejlődésének kezdeti szakaszában a lassú hullámú jelek elektromos mintázata nagyon hasonló a patkányoknál és a meditáló vagy alvó-álmodó embernél, illetve az erősen fókuszált figyelem állapotában.
Fűszerezzünk az egészségért!
Az erős antioxidáns hatású fűszerekkel gazdagon fűszerezett zsíros ételek kevésbé hatnak károsan a szervezetre, mint ha ugyanazok az ételek a fűszerek mellőzésével készültek volna.

Lélek - pont

Az emberek 29%-a nem tudja, hogy gluténérzékeny. Mi lenne, ha nem ennéd?
Túl sok a zavar a gluténnal kapcsolatban a fejekben, ezért egyszer s mindenkorra, tanulmányozzuk át együtt: mit tesz Veled a glutén? A gluténnal minden nap találkozol. Ő az, aki a gabonából kerül bele a szervezetedbe. Tudod, mi készül például a búzából igaz? Liszt, kenyér, péksütemény, lisztes főzelékek, rántott hús, lángos, tészta….ugye, hogy ma már találkoztatok?
ALTERNATÍV MOZGÁSTERÁPIÁK ÉS HATÁSAIK
Az alternatív mozgásterápiák holisztikusan hatnak, azaz az egész embert kezelik, gyógyítják testi, energetikai és mentális szinten. Hatásmechanizmusuk alapján a meridián (energia-csatorna) rendszeren keresztül, illetve mikrorendszerek, zónák kezelésével működnek. Ezeknek a működési elveknek az alapján más megközelítéssel gyógyítják a mozgásszervi panaszoktól, fájdalmaktól szenvedő embereket, mint a nyugati típusú orvosláshoz tartozó módszerek, amelyek élettani alapok felől közelítik meg ugyanazokat a problémákat.
ÖNMAGAMRA HANGOLVA
Nyugati világunkban a racionalitás főszerepet kap az életünkben, az intelligenciát a logikus gondolkodással azonosítjuk, és gyakran megmosolyogjuk azokat, akik a megérzésükre, belső hangjukra, intuíciójukra hagyatkoznak. A keleti tanítások ezzel szemben azt mondják, egy problémára ne kívül, hanem önmagunkban keressük a megoldást, azt vallják, a bölcsességet nem tudományos fokozatban mérik, s hangsúlyozzák: nem kell gondolkodni ahhoz, hogy tudatosak legyünk.

Élmény & Program - pont

Everness Fesztivál 2017 - ALSÓÖRSÖN a tudatosság ünnepe

 

A növényi ételek ünnepe

Akciók, kóstolók, termékbemutatók, és sok más érdekesség... ezt kínálja látogatóinak a MediLine szeptemberben! Keresd a Biopont standját, ahol ajándékok és kóstolók várnak Rád!

Eseménynaptár

h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
június 2017
 

Könyves - pont

Gyógyító kövek könyve
A klasszikus orvostudomány és a természetgyógyászat egybehangzóan állítja, hogy szervezetünk számára az ásványok és nyomelemek létfontosságúak.
Szabadulás az érzelmek fogságából
Szerelmi bánat, csalódás, gyász vagy váratlan anyagi veszteség olyan érzelmi hullámvölgybe sodorhat, melynek hatása sokszor hónapokig, esetleg évekig is eltart. Ha vannak is nyugodtabb órák, esetleg napok, a fájdalom újra és újra feltör.
 Jobb agyféltekés rajzolás
A könyv a maga 2.5 millió eladott példányával a világ legszélesebb körben alkalmazott rajztankönyve. Nem pusztán rajztechnikákat, hanem egy új látásmódot tanít, melynek áldásos hatását életünk több területén is tapasztalhatjuk.
 Smoothie könyv
Sokszor érzed magad kimerültnek és szükséged van egy kis pluszenergiára? Karcsúbb alakra, feszesebb, kisimult arcbőrre vágysz? Szeretnél tenni valamit az egészségedért, vagy egyszerűen csak fel akarod turbózni magad?

Ellenőrzött

Cégünk ökológiai gazdaságból származó, természetes élelmiszereit nem csak a tudatosan táplálkozók szeretik. Kínálatunkban széles körben talál egészséges bio- és natúr termékeket.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Táplálkozási tanácsok és különleges ajánlatok a Bioponttól!

Az Ön keresztneve:*
Az Ön e-mail címe:*